Scroll Top
Renata Tara Unčovská
KDO ZNÁ
SÁM SEBE,
ZNÁ CELÝ SVĚT.
flower_2.png (Demo)
flower_5.png (Demo)
flower_3.png (Demo)
flower_4.png (Demo)
flower_1.png (Demo)
Osobní rozvoj / Sebepoznání

S čím vám pomůžu?

Úspěšně provázím klienty na jejich cestě při překonávání vnitřních strastí. Chce to najít odvahu a přiznat si nepříjemné pravdy o sobě. Rozhodněte se, napište nebo zavolejte a pomohu vám překážky odstranit. 

Konzultace

Pomohu Vám najít směr pomocí numerologie, výkladu karet, karmického zatížení jména, práce na čakrách, práce s kyvadlem a mnohé další.

 

Meditace

Připravila jsem pro Vás meditace čaker, řízené meditace, soukromé meditace,  online meditace nebo se připojte do mého meditačního kroužku.

 

Semináře

Předám vám letité zkušenosti z oboru numerologie, výkladů karet, astrologie, práce s kyvadlem, meditací a dalších duchovních nauk. 

 

Proč jít se mnou?
Přes 20 let zkušeností s odstraňováním překážek a odbouráváním bloků v lidské mysli i duši.
Pomáhám klientům pochopit sami sebe a zvládnout tak lépe nelehké situace pomocí numerologie, karet a meditací a dalších nauk, na kterých stále pracuji a kombinuji je podle potřeb. 
přes 20 let praxe

bohaté zkušenosti

úspěšní a spokojení
klienti
poznáte svůj
potenciál
nové semináře
nechte u mě všechny starosti, bolesti a trápení a odejdete s novou životní silou, novými řešeními a s úsměvem na rtu
poznej
sám sebe
získáš svobodu
a vnitřní klid
Konzultace

Stojíte na rozcestí? Ztratili jste se na své cestě? Pomohu vám najít správný směr. Pojďme se potkat na individuální soukromé konzultaci na míru podle vaší potřeby. 

Meditace

Naučte se řídit své myšlenky meditací. Zaměřte svou pozornost dovnitř a mějte mysl pod kontrolou. Meditace vedené, soukromé nebo meditace online

Semináře

Připravila jsem pro vás semináře v mém centru “Zahrada duše” nebo je pořádám online formou. Naučím vás, co umím a ukážu svoje poznatky a postřehy z praxe, a to v žádné knize nenajdete.

Osobní rozvoj

Individuální nasměrování na řešení bloků třeba i z dětství pomocí meditací. Rušení slibů, které brzdí  současný život. Čištění rodu pomocí odpuštění. Nastavení svých hodnot, sebeláska a jistota.

Výrobky

Nově vyrábím dárkové náramky  podle dekády Vašeho narození, přívěsky, náhrdelníky nebo rovnou celé sady šperků, které Vám přinesou lásku, hojnost a propojení s jinými osobami.

0
Seminářů
0
Konzultací
0
Meditací
0
Šťastných klientů
Originální dárek
Deníky

Životní, barevný a karmický deník

Vytvořila jsem naprosto  originální deníky vycházející z numerologie (datumu a času narození) okořeněné letitými zkušenostmi a dalšími duchovními ingrediencemi. Tyto jedinečné deníky nikde jinde nenajdete! 

klienti si žádají

oblíbené služby

Klienti nejčastěji navštěvují následující konzultace a meditace nebo rovnou semináře, kde se vše naučí sami! Ráda Vám předám veškeré postřehy a zkušenosti z praxe.  

meditace

zdarma

karma jména

300 - 1 000 Kč

Deníky

500 - 800 Kč

výklad karet

300 - 500 Kč

Dárky plné lásky

náramky náhrdelníky přívěsky

Nově vyrábím náramky, přívěsky a náhrdelníky z drahých kamenů, které Vás ochrání a přinesou hojnost a lásku – jedinečné na datum narození. Na mém Youtube kanálu se dozvíte více.
Nataniel Jeřábek

Renčo, děkuju moc!! ???? Jsem nesmírně vděčný za to, že si mi přišla do života ???? Bylo mi velkou ctí Tě poznat a doufám, že se opět někdy setkáme. Nechci se vracet k minulosti, ale hodně jsi mi pomohla a já ti za to od srdce děkuji! ❤️ Přeju ti, ať se ti daří ve tvém oboru, spoustu spokojených klientů, ke kterým patřím i já samozřejmě ????

Růžena Hofštetrová

RenátkoU ???????? děkuji, velmi zajímavé ????

klientka z Vysočiny

Krásný den Renatko. Moc ráda sdílím Vaše příspěvky pod Vaším jménem (nebojte) v mojí skupince. Spoustu lidí VELMI DĚKUJE za vaše příspěvky. Moc se jim líbí. Chci, abyste to věděla ♥????????????????

Martina B.

Díky Renatě Unčovské,  kterou jsem potkala pracovně na Ezo festivale v Jihlavě, jsem mohla projít krásnou změnou. Vytestovala přes kabalu jména, které by mi sedla a mně hned padlo do srdce jméno Mariana. Takže jsem si vybrala správné datum, zašla na matriku a požádá o změnu křestního jména a změnil se mi i můj život. Už nebojuji jako Marina, ale krásně tvořím jako Mariana, kde jsou obě jména Marie i Anna. A přesto mi hodně lidí a přátel bude stále říkat tak, jak mu jde přes pusu???? Takže pro někoho Martina pro jiné Mariana. Já se vnímám jako Mariana a souzním s tím jménem. Už i svým rodičům jsem řekla, že jsem si jméno nechala změnit. Všechno jde, když se chce????

Naděžda Lajčoková

Díky Renátce mám změnu jména a všem doporučuji, pokud je potřeba…????  Je mi teď fajn…

Renátko, moc ti děkuji za dobití pozitivní energie a za naději ❤️

Darka

Drahá paní Renátko, já Vám moc děkuji. Ani nevíte jak moc to pro mne znamená, že jsem mohla s Vámi mluvit. Moc jste mi pomohla. Darka. Děkuji, že jste…

Antonie

Renátko, máte dar od Boha, vše co dáte je krásný ????????

Paní Renátko, je mi ctí, že Vás mám. Jste úžasná žena. Mně je 71 let a mám Vás moc ráda ☘️????

Yveta

Při výkladu karet pro znamení  Raka na leden jste řekla, že budu chrochtat blahem, jestli mi vyjde práce (manžel jako býk výklady nebere – smál se). Ozvala se mi paní – to jsem nikdy nezažila – taky andílci a tak opravdu budu chrochtat blahem. Je tu další důkaz, jak jste skvělá. Díky za vše,  vaše výklady mě dost pomáhají🌼🍀🍀🍀🍀💖💖💖💖🌼.

S pozdravem

dárky & Novinky

náramky a přívěsky

dekádové náramky1
ochranne_naramky1
naramky1
partnerske_naramky1
ucelove_naramky1
detske_naramky11
privesky1
sada1
Nastavení Zásady ochrany osobních údajů
Když navštívíte náš web, může prostřednictvím vašeho prohlížeče ukládat informace z konkrétních služeb, obvykle ve formě souborů cookie. Zde můžete změnit své předvolby ochrany osobních údajů. Upozorňujeme, že blokování některých typů souborů cookie může mít vliv na zobrazování webových stránek a námi nabízených služeb.